Verspreiding

Verspreiding

Kranten, folders & flyers

Reclameverspreiding Bouwman is de verspreider van kranten, folders en flyers van de regio Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Schouwen-Duiveland, Tholen en Sint-Philipsland, alsmede Albrandswaard, Hoogvliet en Rozenburg.

Interesse om uw folder of flyer door ons te laten bezorgen?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Folder- en flyer verspreiding: Groot bereik of kleine oplage? Alles is mogelijk

Met onze reclameverspreiding bieden we een potentieel bereik van wekelijks meer dan 230.000 huishoudens. Onze kracht is dat we u van dienst kunnen zijn bij het bereiken van dit hele gebied, maar tevens wanneer u slechts een paar honderd folders of flyers in een specifieke wijk wenst te verspreiden.

Ook als u buiten het aangegeven gebied uw reclamemateriaal wenst te verspreiden, kunnen we dit vaak in samenwerking met andere verspreiders aanbieden.

Folder en flyer los op de deurmat

Het reclamemateriaal dat wij verspreiden, wordt machinaal bijeengevoegd en nadrukkelijk niet geplastificeerd - de folders en flyers vallen zo los op de deurmat en hebben daardoor individueel een hogere attentiewaarde.

Hoogstaande kwaliteit van bezorging

Als we de afgelopen tientallen jaren als reclameverspreider ergens om bekend zijn geworden, is het de hoge kwaliteit van onze bezorging. Wij selecteren onze bezorgers zorgvuldig en hanteren een goede, eerlijke verloning. Mede hierdoor zijn we al jarenlang de vaste bezorger van een aantal bekende en gewilde streekkranten, zoals Groot Hellevoet, Groot Nissewaard, Briels Nieuwsland, Weekblad Westvoorne, Hoeksche Waard Exclusief, De Botlek (1 & 2) en Het Kompas (1 & 2).

Betrouwbaar advies op basis van ervaring en kennis van het gebied

De combinatie van tientallen jaren ervaring in de folder- en flyerverspreiding en veel kennis van de regio, dragen eraan bij dat we u als geen ander kunnen adviseren bij het maken van een selectie van de verspreidingsgebieden. Daarbij kunnen we u bijvoorbeeld helpen bij het selecteren van een bepaald gebied op basis van het gewenst welstandsniveau of een gemiddelde leeftijd.

Planning bezorging per regio

Onderstaand ziet u een overzicht van de bezorging van kranten en reclamemateriaal in de verschillende regio's:

Plaats / regio Dag
Albrandswaard Woensdag
Bernisse Woensdag
Brielle Weekend
Goeree-Overflakkee Dinsdag & donderdag
Hellevoetsluis Woensdag & weekend
Hoekse Waard Woensdag & vrijdag
Hoogvliet Woensdag & donderdag
Rozenburg Woensdag
Schouwen-Duiveland Weekend
Spijkenisse Dinsdag & woensdag
Tholen en Sint-Philipsland Weekend
Westvoorne Woensdag
Zwartewaal en Vierpolders Woensdag

Een kleine greep uit de folders en brochures die door Reclameverspreiding Bouwman bezorgd worden: Gemeentegidsen, VHO-gids, de Hellevoeter, Groenrijk Aralia, Plus supermarkten, Decokay, Ri-Jo, etc.