DHL Parcel Service

Distributie van pakketten

Verspreiding van kranten, folders en flyers is de hoofdactiviteit van Reclameverspreiding Bouwman. Daarnaast zijn we ook actief als depothouder voor DHL Parcel (voorheen Selektvracht). Er worden dagelijks vanuit Hellevoetsluis en Klaaswaal honderden pakketten – onder andere voor bedrijven als Wehkamp, Nespresso en Lidl - vervoerd en afgeleverd.

DHL (e-com): Pakketverspreiding voor kleine ondernemers en webwinkeliers

In samenwerking met DHL biedt Reclameverspreiding Bouwman lokale ondernemers zoals webwinkeliers, pakketverspreiding via ‘DHL (e-com)’ een bijzonder aantrekkelijk distributiekanaal op het gebied van tarief en service.

Zelf pakketten inboeken voor verzending met DHL (inclusief Track & Trace)

Met de Pakketweb-software kunnen ondernemers hun pakketten zelf op professionele wijze inboeken. Vanuit de software kan het etiket met barcode worden geprint voor op het pakket; dit is van groot belang voor de verdere, grotendeels geautomatiseerde afhandeling. Bij de verzending van het pakket via DHL is standaard Track & Trace inbegrepen, zo kan het volledige verzendtraject van het pakket via de software worden gevolgd. Alle pakketten worden binnen 24/48 uur afgeleverd.

Pakketten worden gratis bij u afgehaald

Als u meer dan 10 pakketten per keer aanbiedt, zorgen wij ervoor dat deze kosteloos bij u worden opgehaald. De pakketten zullen vervolgens – indien nodig – vier keer bij de geadresseerde worden aangeboden: twee keer overdag en twee keer ’s-avonds.

Tarieven standaard pakketten, brievenbuspakketten en pallets

Onze tarieven voor pakketbezorging van DHL For You zijn voor de ‘Standaard pakketten’ onderstaand weergegeven. Standaard pakketten mogen maximaal de volgende afmetingen hebben: 150 liter (lengte x breedte x hoogte). Verder is de maximale grootte van het pakket 80 cm, waarbij een andere zijkant maximaal 50 cm lang mag zijn. Voor grotere of zwaardere zendingen geldt een toeslag.

DHL pakketmaat

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of meer informatie over de mogelijkheden van Reclameverspreiding Bouwman met betrekking tot DHL Parcel pakketpost stuur dan een email naar dhl@bouwman-reclame.nl.

Gewicht Prijs per stuk*
Brievenbuspakket 0,1 t/m 2 kg
Minimum formaat: 14 x 9 cm
Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm
€ 3,34
Standaard pakket tot 10 kg
Minimum Formaat: L15 x B11 x H3,5 cm
Maximum Formaat: L80, B50, H35 cm
€ 4,99
Standaard pakket tot 20 KG
Minimum Formaat: L15 x B11 x H3,5 cm
Maximum Formaat: L120 x B60 x H50 cm
€ 6,50
Pallet verzending Op aanvraag

* De weergegeven prijzen zijn excl. BTW en gebaseerd op de basisprijs (zonder opties)

Extra opties bij pakketverzending

Er zijn extra opties waarvan u gebruik kunt maken bij het verzenden van de pakketten:

  • verzending onder rembours
  • bezorging op zaterdag
  • aanbieding met handtekening