DHL Parcel Service

Distributie van pakketten

Verspreiding van kranten, folders en flyers is de hoofdactiviteit van Reclameverspreiding Bouwman. Daarnaast zijn we ook actief als depothouder voor DHL Parcel e-Commerce (voorheen Selektvracht). Er worden dagelijks vanuit Hellevoetsluis en Klaaswaal duizenden pakketten – onder andere voor bedrijven als Google, Douglas, Jeans Centre, Drogisterij.net, T.O.M. BV, Wehkamp, Nespresso en Lidl - vervoerd en afgeleverd.

DHL (e-com): Pakketverspreiding voor kleine ondernemers en webwinkeliers

In samenwerking met DHL biedt Reclameverspreiding Bouwman lokale ondernemers zoals webwinkeliers, pakketverspreiding via ‘DHL (e-com)’ een bijzonder aantrekkelijk distributiekanaal op het gebied van tarief en service.

Zelf pakketten inboeken voor verzending met DHL (inclusief Track & Trace)

Met de Pakketweb-software kunnen ondernemers hun pakketten zelf op professionele wijze inboeken. Vanuit de software kan het etiket met barcode worden geprint voor op het pakket; dit is van groot belang voor de verdere, grotendeels geautomatiseerde afhandeling. Bij de verzending van het pakket via DHL is standaard Track & Trace inbegrepen, zo kan het volledige verzendtraject van het pakket via de software worden gevolgd. Alle pakketten worden binnen 24/48 uur afgeleverd.

Tarieven standaard pakketten, brievenbuspakketten en pallets

Standaard pakketten mogen maximaal de volgende afmetingen hebben: 150 liter (lengte x breedte x hoogte). Verder is de maximale grootte van het pakket 80 cm, waarbij een andere zijkant maximaal 50 cm lang mag zijn. Voor grotere of zwaardere zendingen en pallets geldt een toeslag.

DHL pakketmaat

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of meer informatie over de mogelijkheden van Reclameverspreiding Bouwman met betrekking tot DHL Parcel pakketpost stuur dan een email naar dhl@bouwman-reclame.nl.

Extra opties bij pakketverzending

Er zijn extra opties waarvan u gebruik kunt maken bij het verzenden van de pakketten:

  • verzending onder rembours
  • bezorging op zaterdag
  • aanbieding met handtekening