Bezorgers

Bezorgers

Werken als bezorger bij Bouwman

Reclameverspreiding Bouwman is de een van de grootste verspreidingsorganisatie van de regio Albrandswaard, Barendrecht, Goeree-Overflakkee, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Nissewaard, Ridderkerk, Rozenburg, Voorne aan Zee en Zwijndrecht. We zijn zelfs vrijwel de enige die in deze regio’s wekelijks huis-aan-huisbladen verspreidt. Wil je dus aan de slag als (kranten)bezorger? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De meeste bezorgers die bij ons werken, hebben een vaste bezorgwijk. Verspreiding van de plaatselijke krant en eventueel bijgevoegd reclamemateriaal moet meestal op een vaste dag van de week gebeuren; onze bezorgers werken dus meestal een paar uur voor ons op een vaste dag per week.

Bezorgers belangrijk voor onze organisatie

Onze bezorgers vormen de kracht van onze organisatie. Daarom geloven we bij Reclameverspreiding Bouwman in een oprechte, prettige werkrelatie met onze bezorgers. We hanteren een eerlijke en marktconforme beloning en maken duidelijke afspraken met onze bezorgers. Het bezorgen van kranten en / of reclamemateriaal mag vanaf 13-jarige leeftijd.

Bezorger worden?

Wil je ook bezorger worden? Vul dan het aanmeldformulier online in; je hoort van ons of en wanneer we bij jou in de buurt werk hebben.

Als je bezorger bij ons bent, kun je inloggen in het bezorgersportaal om te kijken wat er per periode van je wordt verwacht. Tevens vind je in dit systeem een overzicht van de verloning.

Heb je vragen over het bezorgen? Neem dan gerust contact met ons op.