Nieuwjaarskaartjes

Nieuwjaarskaartjes in 2020 in aangepaste vorm

Door het Coronavirus kunnen bezorgers er voor kiezen om op een andere manier hun ‘kerstbonus’ te ontvangen.

Ieder jaar krijgen onze krantenbezorgers de gelegenheid om met de ‘Nieuwjaarskaartjes’ langs de deur te gaan en u een kerst- of nieuwjaarsgroet te brengen. Het is dan gebruikelijk dat de bezorger (indien u tevreden bent over de bezorging) een gift ontvangt. De gift is geheel vrijblijvend en niet verplicht, ook mag u zelf de hoogte van de gift bepalen.

Vanwege Corona zullen niet alle bezorgers willen aanbellen om u persoonlijk het kaartje te overhandigen. De bezorgers lopen daardoor inkomsten mis. Daarom bieden wij als Reclameverspreiding Bouwman de bezorger de gelegenheid om digitaal de gift op te halen via onze website. Er is dan geen contact tussen bewoner en bezorger en voor beide partijen geen kans op eventuele overdracht van Corona.

Uiteraard is het de bezorger wel toegestaan om fysiek langs de deuren te gaan met het kaartje. Wij adviseren de bezorger om in dit geval een mondkapje te dragen en aangeefaccesoires te gebruiken. Zodat ook in dit geval de kans op besmetting minimaal zal zijn.

Wanneer u er voor kiest om, via deze website, digitaal een gift aan de bezorger te geven zullen wij deze op basis van uw postcode en huisnummer registreren. Om deze vervolgens aan de juiste bezorger toe te kennen. De bezorger ontvangt deze gift volledig. Er worden alleen transactiekosten ingehouden van € 0,35. Dit is de kostprijs van de internetkassa. U kunt er voor kiezen om uw gift inclusief of exclusief deze transactiekosten over te maken.