Drukwerk

Drukwerk

Alles is mogelijk bij Bouwman

Reclameverspreiding Bouwman is het bedrijf dat u inschakelt voor de verspreiding van uw krant, folder of flyer. Maar ook bij het laten maken van reclamemateriaal zijn we u natuurlijk graag van dienst. We werken namelijk samen met professionele drukkerijen, zodat we onze klanten van folders, flyers en al het denkbare drukwerk en andere reclamemateriaal kunnen voorzien.

Allerhande drukwerk

Naast folders en flyers biedt Bouwman reclame nog tal van andere vormen reclamedrukwerk; eigenlijk is vrijwel alles mogelijk. Zo bestelt u bij ons: flyers, folders, posters, brochures, visitekaartjes, banners, vlaggen en nog veel meer. Al het print en drukwerk is van de allerhoogste kwaliteit. We hanteren scherpe en zeer aantrekkelijke prijzen die gemakkelijk concurreren met de grote, bekende internetdrukkers.

Opmaak drukwerk

Wij zorgen natuurlijk dat uw reclamemateriaal optimaal wordt gedrukt en netjes op tijd wordt geleverd. Daarbij gaan we ervan uit dat u de digitale bestanden correctievrij bij ons aanlevert en we op basis daarvan de drukwerk-order uitvoeren. Indien gewenst kunnen wij echter ook het ontwerp van uw drukwerk verzorgen en maken we - op basis van uw input - een professioneel ontwerp. Met diverse creatieve ontwerpers zorgen we er samen voor dat uw reclamemateriaal eruit springt en opvalt. We hanteren scherpe opmaaktarieven; vraag ons naar de mogelijkheden!

Uw drukwerk door Bouwman laten verzorgen

Mogen wij het ontwerp van- en / of het drukken van uw reclamemateriaal verzorgen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van uw wensen, maken wij een scherpe offerte en zorgen we dat het drukwerk snel & professioneel tot stand komt.